Monday, 19 October 2015

Kawan

Kenapa Allah nak ajar aku rasa macam ni...Sebab Allah itu maha adil 😢

Thursday, 15 October 2015

Aku sayang semua tapi Allah bagi dulu kesusahan untuk rasa sayang tu even sayang kepada kawan. Bagi aku kawan tu segalanya kalau jauh dari keluarga. Tapi rasa sayang kat kawan tu macam2 dugaan dia..Itu ini.Ragam manusia ni banyak sangat. Tapi bila kau dah mula kenal dengan kawan kau tu kau akan kenal dia macam kau kenal keluarga kau sendiri. Susah senang kau dengan kawan kau. Itulah kawan. Aku dah rasa macam mana bila ada masalah dengan kawan. Baru beberapa hari tapi rasa sakit dia tu macam kau kena marah dengan parents kau je. Kau rasa semua benda tak OK disebabkan kawan. Tapi dari tu aku nak belajar rasa sakit dia tu. Allah bagi aku rasa itu ini. DIA nak suruh aku rasa macam mana kehidupan ni. Ok dah la melaluk..yang penting walau ada masalah dengan kawan aku tetap tak akan tinggalkan dia orang. Kawan jugak mengajar erti kehidupan. Ok. Im done!! By the way Aku minta maaf sangat2 even tak dapat nak diucapkan didepan..